Zelden waren tieners zo breaking news als vandaag. Ze schoppen ons een geweten, verleggen grenzen, breken records en kijken vooral vooruit. Voor ons poseerden zes individuen, met een sterke eigen smaak, mening en een stevige persoonlijkheid. Wij namen een kijkje achter de schermen op onze modeshoot met dé Zes van de Toekomst.

Dé zes van de toekomst

Hoe zien ze hun toekomst? Wat ergert hen? Hoe kijken ze zélf op hun generatie? Het juni-nummer van Feeling draait rond tieners én hier krijg je een glimp van onze modeshoot met 6 straffe teens die we deze maand voor jullie in petto hebben.

Penelope Haro (18, model) weet nog niet wat ze in de toekomst wil doen. “Ik wil een job waarin ik veel kan reizen, eentje waarbij ik in contact kan komen met mensen over heel de wereld.”

“Ik denk dat onze generatie heel clever is en snel dingen snapt,” reflecteert Ramy Fouad (17, fotograaf en filmmaker). “We wurmen ons door veel en ik denk dat wij op die manier wel vrij snel gaan.”

Lees de interviews met dé Zes van de Toekomst in het juni-nummer van Feeling, vanaf 22 mei in de winkel.

Productie & styling: Ellen Monstrey. Foto’s: Martin Sweers. Assistentie: Willem Chanterie. Interviews: Els Keymeulen & Willem Chanterie. Visagie: Rudi Cremers en Isolde Roels.