Home Mode World Recyle Week: breng je oude kledij naar H&M

World Recyle Week: breng je oude kledij naar H&M

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Breng je oude kleren tijdens World Recycle Week binnen bij H&M en help de modekringloop te sluiten. Geef je kleding een tweede leven en recycle!

Nog niet aan je lenteschoonmaak begonnen? Dan is het dringend tijd om een closet detox te doen. Haal dat ene jurkje met een gat uit je kast en doneer het tijdens World Recyle Week aan H&M. Let’s close the loop en geef je kledij een tweede leven. Vanaf maandag 18 april 2016 tot en met zaterdag 23 april 2016 heeft H&M als doel om wereldwijd 1000 ton aan versleten of oude kledij te verzamelen. Leuke extra: je krijgt een H&M kortingsbon in ruil.

Long live Fashion

Sinds H&M met het project ‘Garment Collecting’ gestart is in 2013, heeft de Zweedse keten meer dan 25.000 ton aan kledij verzameld. Door dit initiatief, zal er een heel pak minder kledij naar de vuilnisbelt gaan. Op die manier worden duizenden liters water bespaard en schadelijke chemische processen vermeden.

Rewear it!

Hip hop zangeres M.I.A is het gezicht van H&M’s World Recycle Week. Speciaal voor dit initiatief heeft ze de nieuwe muziekvideo ‘Rewear it’ opgenomen. Message van M.I.A: geef je kapotte kousen, dat ene jurkje met een gat of zelfs je oude handdoeken een tweede leven. Alle textiel is welkom!

H&M streeft al langer naar een milieubewuste mode-industrie, kijk maar naar de H&M Conscious Exlusive-collectie. Of ben je nog op zoek naar een mooie T-shirt? Check dan hier onze favoriete T-shirts voor de lente.