Als ze ons zouden vragen om onze geliefde handtas te legen, is de kans groot dat we spontaan een gezonde rode blush op onze wangen creëren. Rekeningetje hier, lege balpen daar en haarspeldjes all over the place. Je hele wereld in één tas, perfect toch? Vraag zoiets aan de zeventienjarige Lily-Rose Depp en je krijgt dit coole (ordelijke) resultaat! Leuke anekdotes inbegrepen.

Met ouders als Johnny Depp en Vanessa Paradis kan het uiteraard niet anders dan dat de designertas van deze blonde actrice on trend is. Een tas waarmee Lily-Rose op alles voorbereid is zo blijkt: van een pen (niet alleen om dingen te kunnen noteren, maar ook om te gebruiken als geïmproviseerd “wapen”) tot een klein flesje Chanel No. 5. Het item met het leukste verhaal erachter? De Chanel coco crush ring die zo’n 3500 dollar waard is! Ze kreeg hem na haar eerste Chanel campagne, maar speelde hem een tijdje geleden kwijt in Cannes. Uiteraard was het modehuis zo gul om dit verdriet snel weg te werken want Lily-Rose kreeg op haar verjaardag een gloednieuw exemplaar. Kunnen we dan nu van handtas ruilen?

Meer handtassennieuws?

Hebben: 10 x tijdloze bucket bags
Queen Elizabeth heeft meer dan 200 handtassen van dit merk
In deze stad shop jij jouw Chanel nu goedkoper

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten