5 gewoontes van koppels met een geweldig seksleven

Een lange relatie wordt vaak niet meteen geassocieerd met een superspannend seksleven. Toch zijn er koppels die na jaren het vuur nog brandend te houden. Hoe? Wel, zo:

1. Ze lachen (in de slaapkamer en daarbuiten)

Seks is niet altijd even spannend en kan soms klunzig en zelfs gênant zijn. Deze koppels trekken zich er niets van aan en houden altijd de humor erin. Stress hoort niet thuis in de slaapkamer en humor is een tijdelijke vlucht uit de realiteit. Mensen die meer lachen, hebben minder stress en frustraties. En dat komt hun seksleven alleen maar ten goede.

2. Ze zorgen voor hun lichaam

Koppels met een zalig seksleven zorgen goed voor zichzelf. Neen, dat wil niet zeggen dat ze iedere dag een uitgebreide work-out doen en maximum een maatje 34 hebben. Maar ze proberen gezond te zijn en zelfverzekerd in het leven te staan. Seks gaat trouwens niet alleen over de relatie met je partner, maar ook over de relatie die je met jezelf hebt.

3. Ze maken elkaar gek, zelfs als seks niet op het menu staat

Een trage opbouw verhoogt de pret. Elkaar uitdagen in het openbaar, teasende berichtjes sturen... Het zijn manieren om de spanning op te bouwen. Voor koppels met een bruisend seksleven is het orgasme of de seks zelf slechts een klein stukje van de pret.

4. Ze worden ieder jaar een beetje stouter

Om hun seksleven spannend te houden zoeken deze koppels naar kleine dingen die het allemaal iets stouter maken. Of het nu gaat om nieuwe standjes proberen, pikantere berichtjes of foto’s, speeltjes of dirtytalk... Ze gaan steeds een stapje verder en blijven dus vernieuwen.

5. Ze durven te masturberen tijdens seks

Masturberen is niet alleen veel leuker als je het niet alleen doet, je partner krijgt ook nog eens een exclusieve blik op wat jij precies leuk vindt. Samen genieten dus.

Meer over seks & relaties:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content