Dit zegt je drankje op je eerste date over je

Drink jij steevast een glaasje rosé op een eerste date of ga je liever voor bubbels? Volgens psycholoog Amelie Guerard van datingapp Once verklapt wat dat drankje over jou vertelt.

Dat je best niet té diep in het glas kijkt tijdens een eerste date, moeten we niet vertellen. Maar ook de keuze van je drankje is belangrijk.

1. Een glas wijn

Jij houdt van verfijnde zaken en je wilt alles van iedereen te weten komen. Jij houdt van complimenten en je bent eerlijk. Verder kan jij niet goed tegen eenzaamheid.

Dit zegt het over je date: jouw date neemt het eerste afspraakje heel serieus. Hij/zij zal proberen om elk aspect van je persoonlijkheid te begrijpen. Wees voorzichtig met wat je doet en zegt want je date zal alles proberen te analyseren. Wees aandachtig en vergeet niet om hem/haar af en toe een complimentje te geven.

2. Prosecco (of andere bubbels)

Jij stelt je niet meteen open voor mensen om jou heen. Je bent vrij verlegen maar daaronder schuilt een heel interessante persoonlijkheid. Je bent zeker niet oppervlakkig, in tegenstelling tot wat velen zouden denken wanneer je dit drankje bestelt.

Dit zegt het over je date: in het begin kan je date een beetje teruggetrokken zijn. Het is aan jou om hem/haar gerust te stellen en beter te leren kennen. Eén afspraakje zal niet volstaan om de persoonlijkheid van jouw date volledig te ontdekken. Geef zeker niet op, je kan namelijk aangenaam verrast worden.

3. Mojito

Je bent altijd vrolijk en een tikkeltje mysterieus. Jij houdt van een feestje en je bent niet bang om los te gaan op de dansvloer.

Dit zegt het over je date: jouw date wilt altijd en overal plezier maken en stiekem verwacht hij/zij meer van het afspraakje. Zijn/haar motto is “you only live once”, dus ga er helemaal voor! Je zal er zeker geen spijt van krijgen.

4. Tequila Sunrise

Jij houdt van het leven en gaat uitdagingen niet uit de weg: je zoekt het juist op. “Work hard, play hard” staat op lijf geschreven.”

Dit zegt het over je date: hij/zij is er vastberaden. Jouw date zal duizenden vragen stellen om je zo beter te leren kennen en te weten te komen wat je zoekt in een relatie. Als hij/zij iets in gedachten heeft, dan zal hij/zij er alles aan doen om te krijgen wat hij/zij wilt. Zeg niet dat we jou niet gewaarschuwd hebben!”

5. Cosmopolitan

Jij bent er sociaal, extravert en spraakzaam. Jij wilt altijd nieuwe mensen leren kennen. Je houdt er ook van om in het middelpunt van belangstelling te staan en opgemerkt te worden. Het liefste praat je over jezelf, wat een teken van instabiliteit in je leven kan zijn.

Dit zegt het over je date: jouw date zal heel de avond opscheppen. Hij/zij zal er alles aan doen om jou te imponeren. Hij/zij is hyperactief dus vrezen voor een ‘awkward silence’ is zeker niet nodig. Je date houdt ongetwijfeld het gesprek gaande. Eén ding is zeker, je zal je niet vervelen op je eerste afspraakje!

6. Bier

Je houdt van de kleine dingen in het leven en je bent gemakkelijk in de omgang. Een biertje drinken met vrienden na het werk maakt jou gelukkig en geldt voor jou als de ideale ontspanning.

Dit zegt het over je date: jouw date is authentiek en hij/zij probeert niet op te scheppen. “What you see, is what you get”, niet meer, niet minder. Het doel van je date is een leuke tijd hebben en jou beter te leren kennen. Hij/zij is eerlijk en verwacht dat ook van jou!”

Meer over daten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content