Dit zijn je grootste irritaties volgens je sterrenbeeld

Geslenter voor je, een raar eetgeluid of luidruchtige mensen... Iedereen ergert zich wel aan iets. Dit zouden de grootste irritaties zijn volgens jouw sterrenbeeld.

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch. Net omdat ze zo praktisch zijn, hebben ze nood aan duidelijke richtlijnen. Een feestje zonder dresscode of geen duidelijke aanwijzingen op het werk, zorgen voor stress. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn.

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Ze kunnen excentriek zijn maar soms ook bang om hun emoties te tonen. Ze raken dan ook snel geïrriteerd als iemand te veel vragen stelt en dingen wilt lospeuteren.

VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kantVeel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn. Net omdat ze zo empathisch zijn, vinden ze het moeilijk als mensen klagen of geïrriteerd zijn. Omdat ze zich dan zelf opjagen.

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Ze houden daarom niet van traagheid. slenterende wandelaars, onambitieuze bazen of pessimistische mensen... Ze worden er zot van.

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen. Ondoordachte beslissingen vinden ze dus maar niets. Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Ze raken snel geïrriteerd door mensen die de aandacht opeisen. Ze zijn bezitterig, maar als ze van iemand houden, gaan ze voor hen door het vuur.

TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Ze houden daarom niet van mensen die niet zichzelf zijn of slijmen.  Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig.

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is. Dat maakt dat ze er écht niet tegen kunnen als een vriendin of partner last minute een afspraak afzegt.

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Onverschilligheid maakt hen zot. Vandaar dat er onder acteurs veel Leeuwen zijn. Leeuwen kunnen behoorlijk koppig zijn, en als ze eenmaal ergens van overtuigd zijn, is het bijzonder moeilijk om hen op andere gedachten te brengen. Mensen die hun gelijk willen halen, houden zich dus maar beter in als de leeuw in de buurt is.

MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Ze verwachten van anderen hetzelfde en kunnen daarom niet om met onbehulpzame mensen. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen.  Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Laten weten dat je een geheim hebt zonder te verklappen welk, doe je beter niet.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel en kunnen niet goed tegen kritiek. Iemand die té rechtuit is, kan de weegschaal behoorlijk irriteren.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Dat maakt dat ze écht niet tegen mensen kunnen die graag hun gelijk halen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Wel kunnen Schorpioen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen hebben. Dat maakt dat ze niet zo makkelijk in hun kaarten laten kijken.

BOOGSCHUTTER: VAN 23/11 TOT 21/12

Boogschutters zijn optimistisch en zien van alles de positieve kant. Ze hebben een brede belangstelling hebben en zijn vrijgevig. Ze krijgen stress van gierigheid. Wel zijn ze soms té rechtuit en dat kan anderen kwetsen. Boogschutters kunnen ook slordig en ongeduldig zijn. Dat maakt dat geslenter niets voor hen is.

Meer over je sterrenbeeld:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content