Terwijl de een je overlaadt met cadeautjes en lieve woorden, is de ander eerder teruggetrokken. Dat wil zeker niet zeggen dat hij je minder graag ziet, het heeft vooral met persoonlijkheid te maken. Maar hoe is jouw partner in relaties? Dit zegt zijn sterrenbeeld.

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch.  Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn. De mannelijke Steenbok is erg passievol, al toont hij niet graag emoties. De Steenbok smacht naar liefde, maar het duurt even voor hij er durft voor gaan. Bovendien vertrouwt hij niet snel mensen, maar laat hem zien dat je van hem houdt en je zult zijn vertrouwen gaandeweg winnen.  De steenbok heeft erg veel te bieden, maar geduld is een schone deugd.

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Bij hem draait het niet alleen om schoonheid, maar vooral om intellectuele stimulatie én communicatie. Bovendien wil hij genieten van het leven, gezellig op de sofa met een film, is zelden voldoende voor de Waterman. Omdat hij zo onafhankelijk is, past hij zich niet graag aan. Hij eist respect en begrip en verwacht dat een partner zich aanpast. Daarnaast is hij erg loyaal, je hoeft je absoluut geen zorgen te maken als de Waterman alleen op stap gaat. Jaloezie is trouwens nooit een goed idee bij de Waterman, het duwt hem weg.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

(Openingsbeeld: Selected People)

Meer over sterrenbeelden: