Écht met elkaar praten (en dat ook blijven doen): zelfs binnen een liefdesrelatie blijkt het niet simpel. Toch is blijven zoeken naar wat jij belangrijk vindt in het leven – en in de liefde – en daar ook open over durven communiceren met je partner, essentieel voor jullie relatie. Omdat niet alle koppels de thema’s die hen dichter bij elkaar kunnen brengen meteen weten te vinden, ontwikkelden tal van seksuologen en bekende relatietherapeuten cardgames om hen daar een handje bij te helpen.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.
 

Meer lezen over liefde en relaties:

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.