Wat als je partner niet is wie hij lijkt? Isabelle* (36) was jaren samen met een narcist. “Achteraf gezien waren er al snel signalen, maar het duurde lang voor ik ze zag.” Ze deelt haar verhaal om andere slachtoffers een hart onder de riem te steken. “Mijn advies? Ren zo hard als je kunt en verbreek alle contact.” Hieronder deelt ze haar verhaal.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Meer uit onze relatiegids:

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

 

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.