Corona mag dan nog in volle snelheid door ons land razen, de liefde doet dat gelukkig ook! Om in minder leuke tijden toch ook positief nieuws te brengen, zijn wij op zoek naar jullie verhalen over liefde en relaties! 

Gelukkig is er liefde!

Anno 2020 is er heel wat veranderd op relatievlak. Van daten via Tinder tot polyamorie of bewust single zijn, het landschap van de liefde was nog nooit zo divers. En dan was er nog dat akelige coronavirus dat daten zo mogelijk nog ingewikkelder maakte. Hoe vertel je aan je partner dat je graag een open relatie wilt en waar vind je de ware liefde anno 2020? En hoe ga je nu best om met die nieuwe vriendin van je ex-man die plots ook voor de kinderen zorgt? Wij vroegen aan tal van experten om deze en heel wat andere liefdesvragen te beantwoorden.

Wij zijn op zoek naar jouw (anoniem) verhaal

We kregen al heel wat hartverwarmende, grappige en helaas ook pijnlijke verhalen binnen. Maar wij zijn nog steeds op zoek naar een paar boeiende getuigenissen om te brengen.

  • Hebben jullie bewust gekozen voor een open relatie of wil je vertellen over de meerwaarde van polyamorie in jullie leven?
  • Geloof je niet in één liefde voor het leven, maar ben je eerder een aanhanger van seriële monogamie?
  • Kreeg je te maken met ontrouw in je relatie, maar vochten jullie je er samen toch een weg doorheen? Of ging jullie relatie daarna net helemaal de mist in?
  • Leerden jullie elkaar op een wel erg romantische manier kennen en wil je hierover graag meer vertellen?
  • Vonden jullie de liefde tijdens de lockdown?
  • Vond jij de kracht om over je ex te raken, maar kostte je dat wel tijd en energie? En wil je anderen een hart onder de riem steken?
  • Kwam jij in contact met een narcistische partner en wil je anderen waarschuwen voor de gevaren?
  • Hebben jullie een fantastisch samengesteld gezin en delen jullie graag de geheimen om alles goed te doen werken?
  • Heb jij een heel goede band met je schoonfamilie of loopt het net stroef?

Stuur dan een mailtje met je verhaal naar goele.tielens@feeling.be en wij nemen snel contact met je op.

Love is all around

Heb jij nog een andere anekdote die je graag met de wereld deelt? Heb jij het meest romantische aanzoek ooit gekregen of wil jij van de daken schreeuwen waarom jullie zo gelukkig zijn? Laat het ons zeker weten!

Nu alvast enkele verhalen lezen: