De liefde kan zo mooi zijn. En ieder verhaal is bijzonder én uniek. Omdat wij maar geen genoeg kunnen krijgen van de liefde, verzamelen we de mooiste liefdesverhalen in onze  rubriek ‘Over de liefde‘. Vandaag: Karen die na jaren haar Tim terugvond.

Karen: “Ik ging vroeger veel op stap. Dansen tot in de vroege uurtjes, ik vond het heerlijk. Op mijn zestiende leerde ik Tim kennen. Wij kusten regelmatig en amuseerden ons. Ik was verliefd, maar van een relatie was geen sprake.”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Meer over relaties:

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.