Online daten is anno 2020 dé manier om een nieuwe partner te vinden. Maar wat als je potentiële date opeens niet meer antwoordt? Auteur en onderzoeker Elisabeth Timmermans deed onderzoek naar ghosting. “85% van de online daters gaf aan minstens 1 keer het slachtoffer geweest te zijn van ghosting. 63% zei dan weer zelf dader te zijn geweest. Wij vroegen 5 mensen naar hun ervaring met het fenomeen.

Waarom ghosten we en wat is de impact? Elisabeth Timmermans deed er onderzoek naar. Hier lees je over de resultaten.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.
 

Meer uit onze relatiegids:

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.