VAGINA-(RE)ANIMATIE!

Is Diva Vagina aan reanimatie toe? In sommige gevallen scheelt het niet veel. Als de pijn zo erg is dat je vermijdingsgedrag vertoont, spreekt men van vaginale atrofie. Dat komt voor bij 50 procent van alle vrouwen in de (post)menopauze. Slechts 25 procent van alle vrouwen die er last van hebben, durft erover te praten met hun partner of zoekt me- dische hulp bij haar gynaecoloog. Terwijl je met een paar niet-chirurgische, niet-hormonale behandelingen het natuurlijke evenwicht kunt herstellen en het weefsel opnieuw gezonder kunt maken. Met een lasertoestel worden er fijne gaatjes gemaakt in het slijmvlies van de vagina, waardoor de aanmaak van nieuw weefsel wordt gestimuleerd. Dat nieuwe weefsel is veel gezonder dan het bestaande en zorgt ervoor dat het natuurlijke evenwicht in de vagina zich herstelt. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar wil je graag meer weten, vraag dan een deskundige uitleg over de MonaLisa Touch® aan je gynaecoloog.

Laten we wel over één ding duidelijk zijn: geef het nooit op! Want Diva Vagina verdient de allerbeste verzorging en staat open voor animatie van de bovenste plank.

Glijmiddel!’ roept de charmante auteur en zangeres Nikkie Van Lierop, en ze schreef er een boek over. Inderdaad, glijmiddel, liters glijmiddel houden de boel op peil down under.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over seks:

Beeld: Grace Adler uit Will & Grace – Youtube