Vraag een jong koppel vandaag hoe ze elkaar hebben leren kennen, en de kans dat je ‘via Tinder’ als antwoord krijgt, is vrij reëel. De populaire dating-app heeft zich – samen met een paar andere online opties – vandaag dan ook zowat in het centrum van ons datend leven weten te nestelen. Maar is dat eigenlijk wel zo’n goed idee: jezelf al swipend aan een lief helpen? En tegen welke grenzen bots je met al dat online daten aan? We vroegen het aan ons panel van relatie-experten.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.

Beeld: Getty – Tekst: Hanne Vlogaert & Goele Tielens.  

Meer lezen over liefde en relaties: