Win 1 van de 10 duotickets voor de Zalando Style Icons

Op vrijdag 25 november wordt het Felix Pakhuis in Antwerpen de place to be voor de Belgische modewereld. Zalando maakt er die avond namelijk de beste en meest getalenteerde fashion influencers van het jaar bekend en dat in het bijzijn van een gerenommeerde jury waaronder onze  chef-mode Els Keymeulen. Wil jij deze modieuze avond van dichtbij bewonderen? Dan hebben wij goed nieuws want Feeling schenkt wel 10 duotickets weg. Lees hieronder snel hoe je kan winnen.

 

Influencer awards

Er zijn maar liefst drie categorieën waaruit telkens de meest invloedrijke fashionista wordt gekozen: Style Icon of the Year, Rising Style Icon en Creative Content Icon. Voor de eerste twee categorieën zijn de genomineerden al bekend en kan ook jij je stem uit brengen. Denk aan vaste waarden als Annabel Pesant, Anouk Lannoo, Zoë Van Gastel en Lima Ché, maar ook opkomende talenten als Julie Vanlommel, Monica Ho, France Maydenn of Dries Vriesacker. Mààr voor de laatste categorie, Creative Content Icon, kan ook jij je kans wagen. Het enige wat je te doen staat, is een fantastisch stuk rond een mode-onderwerp schrijven en wie weet kan je zo wel een fantastische reis naar Berlijn maken.

Waag je kans

Heb jij zin gekregen in een fashionable avond die helemaal in het teken staat van de rijzende sterren in modeland? Dat kan want Feeling schenkt 10 duotickets weg voor de Zalando Style Icons 2016. Waag daarom meteen je kans en neem hieronder deel aan de wedstrijd.

Meer wedstrijden kan je ontdekken op onze wedstrijdpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content