Onze gloednieuwe beautyvloggers Nadia en Sarah maken zich op voor een optreden van Bazart. Om hun foundation en highlighter aan te brengen, kiezen ze voor één keer eens niet voor een make-up borstel maar voor een beautyblender (het populaire sponsje waar heel wat beauty-addicts het tegenwoordig over hebben). Benieuwd wat ze ervan vinden.

Grote druppel

Een beautyblender ziet eruit als een grote druppel en voelt zoals een sponsje. Voor je hem gebruikt, maak je hem best wat vochtig zodat-ie een klein beetje opzwelt. Op die manier zuigt de spons niet al je foundation op en blendt de make-up goed met je huid.

Belangrijk bij een beautyblender is dat je er dep-beweging mee maakt in plaats van ermee te wrijven. Zo krijg je een veel natuurlijker effect. Terwijl je met een make-up borstel al snel strepen maakt, toont je foundation met een beautyblender meteen veel egaler. Je hebt er dus wel wat meer geduld voor nodig, maar dat loont volgens Nadia en Sarah zéker.

Beautyblender – € 20 bij deBijenkorf.be

Of je best een beautyblender of make-up borstel gebruikt, hangt uiteraard ook af van je huidtype. Hier kom je te weten welke foundationtool het best bij jouw huid past.

Meer vlogs van Nadia en Sarah