Delphine ontvangt ons bij haar thuis, een vrouw zonder sterallures. Waar je maar kijkt, zie je kunstwerken van haar. Het is overduidelijk wie hier woont: Delphine Boël is nadrukkelijk aanwezig. En zo hoort dat.

Benieuwd wie Delphine Boël is, hoe haar kinderen heten en wat ze heeft gestudeerd? Maak hier kennis met onze nieuwe gastvrouw.

Thuis bij Delphine

“Als ik mezelf in drie woorden moet omschrijven, is het sober, positief en overlevend. Mijn doel in het leven is om te slagen in mijn passie, en dat wil zeggen dat ik inspiratie wil blijven geven met mijn kunstwerken,” zegt Delphine tegen onze journaliste Aurore D’Haeyer.

“Ik heb in de loop der jaren geleerd om van dag tot dag te leven. Dat heeft misschien met mijn leeftijd te maken,” getuigt Boël. “Ik wil profiteren van het nu, want ik weet niet wat de toekomst brengt. Ik heb vrienden die ernstig ziek zijn, en sommigen zijn overleden. Als je te ver vooruitkijkt, is de kans groot dat je teleurgesteld wordt als je dromen niet uitkomen. Dat is geen kwestie van negatief zijn, ik zie de feiten gewoon onder ogen.”

Feeling novembernummer

Delphine Boël vertelt in het novembernummer van Feeling over haar liefde voor kunst, hoe mode niet haar ding was en alles over haar band met België. 

 

Meer over onze gastvrouwen