Helaas, deze zomer geen Couleur Café of Best Kept Secret om je van je jaarlijks portie street food te voorzien. Maar niet getreurd, want nu de anders zo strak gevulde tour-agenda van ‘ lands beste foodtrucks toch zo goed als leeg is komen te staan, zakken ze met plezier af naar je eigen tuin. Gezellige avondje met  de vrienden of een kleinschalig trouwfeest op de planning staan? Deze hippe foodtrucks voorzien je graag van spijs en drank!

1. Mi! Asian Streetfood

Zin een lekkere Pad Thai met een topping van pindacrumble, een kruidige kokos-curry of een Vietnamese kipsaté? Dan moet je de Mi! Asian Streetfood truck z’n weg naar je tuin laten vinden. Zowel de gerechten als de sfeer van de truck brengen je naar ergens in Azië, waar je in smalle straatjes geniet van streetfood: heerlijk wegdromen en genieten dus. Niet zo de geuren van gember en koriander? Geen nood Mi! Streetfood heeft ook nog een Mexicaanse, Italiaanse en Amerikaanse foodtruck in de aanbieding.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Meer lezen over food en tuin: