Het blijft voorlopig nog even reikhalzend uitkijken naar dat eerste zomerse fietstochtje wat verder onze eigen deur of naar dat aperitiefje met vrienden buiten onze bubble, maar wij bij Feeling dromen alvast van betere tijden. Daarom – voor wanneer we dadelijk weer met z’n allen de deur uit, én het terras óp, mogen: de mooiste fietstocht aan de kust – die van Knokke naar Cadzand (en terug) – uitgelicht. De mooiste strandbars en andere haltes om onderweg even uit te blazen? Ook die zetten we met plezier op een rij!

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Meer lezen over reizen en leven na corona: