TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Ze verrassen je dus graag met een stomende vrijpartij: op het aanrecht wanneer je net stond te koken, op de badkamervloer wanneer je net uit de douche stapte of in het bos terwijl jullie een ‘rustige’ wandeling maken.

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Dat maakt dat de meest creatieve plekjes én standjes aan de kreeft wel besteed zijn. Een bijzonder standje proberen in een pashokje of een heerlijke vrijpartij op het werk. Kreeften doen niets liever dan jou verwennen.

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Voor hen geldt dus: hoe meer, hoe liever. Waar ze seks hebben, vinden ze eigenlijk niet belangrijk. Zolang ze maar lekker aan de slag kunnen als ze opgewonden zijn. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Dat maakt dat ze erg genieten van een deugddoend voorspel met massages. Maar geen zorgen, de leeuw geeft ook graag terug.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over je sterrenbeeld: