MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Ze verwachten van anderen hetzelfde en kunnen daarom niet om met onbehulpzame mensen. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn. Je krijgt ze niet zomaar in je bed, maar een keer als je ze voor je hebt gewonnen, kun je je aan vurige passie verwachten. Ze houden van bijzondere plekjes, maar omdat ze zo ordelijk zijn, houden ze het wel graag netjes. Zand, strand en bos zijn dus niet aan hen besteed. Maar een wilde vrijpartij in de tuin op een handdoek zien ze helemaal zitten.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel. Dat maakt dat ze niet graag het initiatief nemen, maar net verleid willen worden. Wees niet té braaf voor de Weegschaal, het mag allemaal gerust lekker dominant zijn.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Wel kunnen Schorpioen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen hebben. Ze kunnen best jaloers zijn op seksspeeltjes of pornokijkende partners. Bovendien willen ze absoluut geen trio’s. Wel houden ze van zachte, romantische seks. Zonder attributen of gekke plekken. Simpelweg genieten van elkaar.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over je sterrenbeeld: