Je had eigenlijk later deze maand net een citytripje geboekt en naar goede gewoonte ook weer een heel aantal culturele en sportieve uitjes op het programma staan? Geen nood, want tippe enkele activiteiten om het thuis dit weekend ook gewoon héél erg gezelligte maken.

1. Je sportactiviteit thuis

Sportclubs en fitnesscentra zijn ook gesloten. Voldoende beweging is belangrijk. Gelukkig schieten sportclubs in actie. Zo worden heel wat lessen digitaal georganiseerd. Bij yogastudio PLOOY in Hasselt kan je oonline gewoon je yogasessie volgen. Maar bekijk ook zeker even je lokale sportclub, zo steun je hen ook nog in tijden van crisis en blijf je thuis fit.

2. Neem tijd om vergeten klusjes aan te pakken

Blijf je al maanden de grote kuis van je garage uitstellen of moet je dringend eens die verfklus aanpakken, dan is dit je moment.

3. Bingen maar

Oké, je restaurant- en museabezoekjes gaan dit weekend niet door. Tijd dus om eindelijk die favoriete serie te bingen, of die film te bekijken die al lang op je lijstje staat.

4. Plan me-time in met een goed boek

Ook sociaal gezien heeft corona zijn gevolgen. Nood aan even tijd alleen? Zet je apart en geniet van een goed boek.

5. Neem een oude hobby op

Was je als kind gepassioneerd door schilderen of heb je stiekem al lang het voornemen op pilates te proberen? Dit is je moment. Haal ezel van stal en zoek op Youtube de beste work-outs.

6. Doe de grote schoonmaak

Yes, eindelijk tijd om de grote schoonmaak aan te pakken. Zet je kleerkast volledig op orde, sorteer je boekenkast of maak je badkamerkasten leeg.

7. Maak foto-albums

Die grote reis nog niet in een mooi album gegoten. Momenten als deze zijn hét moment om je er aan te zetten. En ondertussen wegdromen van de zon.

8. Geef je thuiswerkplekje een make-over

De kans is groot dat je de komende weken thuis moet werken. Hét moment om het er extra gezellig te maken. Zet er een plantje, zorg dat het helemaal proper is, zodat je maandag helemaal klaar bent voor telewerken.

9. Organiseer je eigen spa

Neem een uitgebreid bad, verzorg je haren met een extra masker, lag je nagels in de watten én leg je even neer met een gezichtsmaskertje. Heerlijk.

10. Experimenteer in je keuken

Ein-de-lijk tijd om eens uitgebreid te koken. De supermarkten blijven op, boodschappen doen is mogelijk. Hamsteren is niet nodig!

11. Ruim je mailbox en computer op

Schrijf je eindelijk uit voor al die nieuwsbrieven die je nooit leest, sorteer je foto’s in mapjes en wis documenten die je niet meer nodig hebt. Geef toe, hier maak je nooit tijd voor.

12. Doe je administratie

Al je facturen netjes klasseren, zorgen dat al je betalingen zijn gebeurd en oude, onnodige documenten weggooien. Geen excuus meer voor je uitstelgedrag.

13. Dans

Weeg het op je humeur? Zet je favoriete muziek op en dans er op los. Of neem de tijd om die nieuwe plaat te luisteren.

14. Lees je favoriete magazine

Geen zorgen, je geniet nog steeds van je favoriete magazine. Je Feeling wordt gewoon bedeeld. En ook in de krantenwinkel en de supermarkt vind je het gloednieuwe aparilnummer van Feeling. Deze maand krijg je hier bovendien GRATIS de stay golden lotion van Rainpharma t.w.v. € 33. Een bruin tintje zonder dat je deur uit! Haal je leesvoer voor het weekend snel in huis!

 

Het aprilnummer van Feeling + GRATIS stay golden lotion van Rainpharma. Nu in de winkel.

Meer tips voor thuis: