The Morning Show

Getipt door onze cultuurexperts: dit wil je deze maand bingewatchen

Van coming of age tot een assisisenproces; onze cultuurexperts Andreas Ilegems en Ans Vroom delen het beste van de streamingsites. Dus weer of geen weer, dit wil je gezien hebben.

Sex Education – seizoen 4

Otis en Eric storten zich in seizoen vier – het allerlaatste! – op een compleet nieuwe uitdaging: hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Blijkt dat hun nieuwe school zelfs progressiever is dan Moordale, met yoga in de gemeenschappelijke tuinen, een duurzame vibe en een groep kinderen die sympathiek én populair zijn. Benieuwd ook hoe het Maeve (Emma Mackey) intussen vergaat aan de Wallace University in de Verenigde Staten.

Vanaf 21 september op Netflix.

The morning show – seizoen 3

Reese Witherspoon en Jennifer Aniston lenen oldskool star power aan deze reeks over het reilen en zeilen achter de schermen van een Amerikaanse ochtendshow. In dit derde seizoen speelt Mad Men-acteur Jon Hamm een bobo die zijn pijlen richt op UBA, de zender die The Morning Show uitzendt. En dus krijgen presentatrices Alex (Aniston), Bradley (Witherspoon) en baas Cory (Billy Crudup) met een nieuwe machtige rivaal te maken.

Vanaf 13 september op Apple TV+.

De twaalf

Aan de start van het tv-seizoen pakt VRT 1 uit met nieuwe afleveringen van deze succesvolle reeks over de impact van een assisenproces op de twaalf juryleden. Met een splinternieuw verhaal en een heel nieuwe cast vol grote namen zoals Koen De Graeve, Peter Van den Begin en debutante Lou Miller.

De twaalf: Assepoestermoord – Vanaf 3 september op VRT 1 en VRT MAX.

Lees ons duo-interview met Lou Miller – hoofdrolspeelster in De twaalf: Assepoestermoord – en haar mama, An Miller hier.

Boomer

Jan Van Looveren speelt zichzelf in deze comedyreeks over het leven van een ouder wordende bekende Vlaming die worstelt met herkenbare dagelijkse beslommeringen. Ook Jans echte dochter Pippa en vrouw Els spelen mee.

Vanaf 18 augustus op Streamz. En later dit najaar op VRT 1 en VRT MAX.

The Changeling

LaKeith Stanfield (bekend van Atlanta en Knives Out) schittert in The Changeling als een boekhandelaar uit New York wiens leven overhoop raakt wanneer zijn vrouw na een schokkende daad verdwijnt. Een kruising tussen een sprookje en zwangerschapshorror, deze reeks die geschreven is door de scenariste van Cruella en Fifty Shades of Grey.

Vanaf 8 september op Apple TV+.

F*** You Very, Very Much

In het nieuwe seizoen van de hilarische Streamz-reeks F*** You Very, Very Much krijgt hoofdpersonage An, gespeeld door Frances Lefebure, te horen dat ze (spoileralert) borstkanker heeft. Samen met ontwerper Karen François zocht ze uit wat kankerpatiënten tijdens hun behandeling graag van hun omgeving willen horen. Het duo ontwierp een set beterschapskaarten voor het goede doel, die te verkrijgen zijn op de website van Think Pink.

Nu te zien op Streamz.

Meer cultuurtips

Door: Andreas Ilegems & Ans Vroom

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content