It’s party time, want vanaf morgen ligt het grote feestnummer van Feeling in de winkel.

 

Feeling + Feeling GOLD LONDEN

Het decembernummer van Feeling komt in pakket met Feeling GOLD LONDEN: méér dan 150 exclusieve adressen en prachtige mode- en juwelenshoots in de ultieme stad om te gaan kerstshoppen. En verder: boeiende reportages over die typische Britse spirit en geheime tips van locals die weten in welke wijken het nú gebeurt.

 

Van top tot teen feestklaar!

Geen stress dit jaar, want wij stomen je tijdig klaar voor de feesten van je leven. Zo zijn er party-outfits voor elk type, hullen we de Leyers-zussen in pure haute couture en geven we je Hollywood-haar in een handomdraai.

2018: mijn jaar, mijn moment

Van een prijs in Cannes, een open brief aan Jan Fabre, een publieke outing en een wereldtitel, tot een opmerkelijke deelname aan een tv-programma: 2018 was het jaar van deze bekende mensen.

De origineelste cadeaus & de beste feestrecepten

Het jaar zit er bijna op; het enige wat je nu nog kunt doen, is feesten en cadeautjes in- of, nog liever, uitpakken. Wij maakten een topselectie, in verschillende kleuren en voor elk budget. Of je nu gaat voor een all the way diner, of een vederlichte kerstbruch: wij tippen wat je serveert en hoe je je tafel decoreert.

Ode aan de liefde

Vergeet The Sound of Music, onze favoriete kerstfilm aller tijden is Love Actually, een ode aan de meest uiteenlopende vormen van liefde. Smelt weg bij onze versie.

‘En tóch vergeef ik je’

Doe jezelf een prachtig eindejaarscadeau en kies voor vergeving. Niet gemakkelijk, maar de last die van je schouders valt, kan een geschenk voor het leven zijn.

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD LONDEN ligt vanaf 21 november in de winkel.