Feeling GOLD ROME

Hoe ontdek je Rome in alle rust? Wat zijn de wijken waar het NU gebeurt? Waar eet je topgastronomie voor geen geld? Ontdek méér dan 150 adresjes in Feeling GOLD Rome, deze maand in pakket met Feeling.

Ontdek snel wat wij deze maand in petto hebben!

 

Feeling + Feeling GOLD ROME

De tweede GOLD van 2018 voert je naar Rome: stad van la dolce vita, palazzo’s en stijlvolle boetieks. Méér dan 150 adressen verzamelden onze experts, er zijn prachtige mode- en juwelenshoots, topgastronomie voor geen geld en gouden tips van locals om Rome te ontdekken in alle rust.

Kan je niet wachten om Rome te ontdekken? Check dan hier onze exclusieve actie: krijg een superkorting op een citytrip naar Rome dankzij FEELING en TUI

Slank en strak de zomer in

Een buikje, trilbillen… iedereen heeft wel een ‘pijnpuntje’ met de zomer in het vooruitzicht. Bewegen en gezond eten helpt, maar onze redactie smeert, slikt en test de nieuwste behandelingen en middeltjes voor jullie.

Confessies uit de erotheek

De vibrators zijn design en de speeltjes lief en vrouwelijk. Een pretbezoek aan de erotheek, waar vrouwen vandaag zonder al te veel gêne binnenwandelen. Seksspeeltjes zijn als een afwasmachine. Eenmaal in huis, kun je ze niet meer missen.

Uitwaaiweekends aan de kust

Behalve aan onze eigen, vertrouwde kust, zijn er op de Noord-Franse en Nederlandse stranden mooie ontdekkingen te doen. Ga dat zien, op maximaal drie uur van bij ons.

Een tweede huis, een plek onder de zon

Een vakantiehuis in het buitenland, een eigen paradijsje waar je tot rust komt: veel mensen dromen ervan. Het goede nieuws is dat je daar vandaag geen miljonair voor hoeft te zijn, mits je het slim aanpakt.

Smile en eet smörrebröd

Plankton smoothies, gefermenteerde groenten, natuurlijke wijn, aquavit en smörrebröd: Kopenhagen blijft een must visit voor foodies. Wij hadden Feeling-gastvrouw Dagny Ros en haar vriendin Ellen als gids en versierden last minute zelfs nog een tafeltje bij Noma, het beste restaurant ter wereld.

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD Roma Extravaganza ligt vanaf 18  april  in de winkel